För dig som vill veta mer  om Rindögårdens historik:
Ett av Föreningen Rindöbornas prioriterade områden har varit att få till en  fritidsgård på Rindö. Jag började i styrelsen av just den anledningen. Mina egna minnen av hur viktig fritidsgården var för mig gjorde att jag ville att även mina bara skulle få uppleva det.


Efter många kontakter med barn och  utbildningsnämnden i  Vaxholm blev det äntligen verklighet. En projektgrupp med barn, ungdomar och vuxna bildades och planerade för uppstarten.

Möbler och inredning fick vi från företag och privatpersoner. Även Lions lät oss komma till loppisen en kväll och ta vad vi ville ha.

2014 var det äntligen invigning och över 100 personer kom förbi under kvällen och fikade av hembakade godsaker som sponsrats av boende på  ön. Av de namnförslag som kom fram under kvällen vann Rindögården.

Försäljningen från invigningen blev startkassan till verksamheten som drevs och fortfarande drivs  helt ideellt. Kommunen upplåter lokalen samt försäkring.

Ett ungdomsråd bildades som kom på,  och genomförde olika aktiviteter  för att få ihop pengar till gården.
Ex biokväll  för förskoleklass och åk 1, halloweenfester för åk 2-3, julmarknad, fritidsgård för en kväll för åk 3  (som skulle få börja sommaren) . De pensionärer som började träffas på Rindögården betalade 20 kr/gång till ungdomsverksamheten.  Även Kandesh på Lanthandeln hjälpte oss så vi fick köpa godis och läsk till nästan inköpspris.  Så småningom fick vi också lite bidrag från kommunen.

Efter 1 år gjorde kommunen  en utvärdering bland barnen/ungdomarna och vuxna. Resultatet var otroligt positivt och det viktigaste argumentet bland barnen/ungdomarna var att man kände att man kunde gå till Rindögården om man inte hade någon att vara med, och där fanns det alltid kompisar 

Jag blev tillslut ensam att driva gården och det blev för mycket. Jag lämnade  över till Daniel och Therese Plastroughi som varit ansvariga det här  skolåret. Tack för allt ni gjort.